skip to Main Content

Sara Holtkamp

Niin kauan kuin voin muistaa minulla on ollut kamera kädessä joka paikassa. Kun ostin ensimmäisen järkkärini, harrastukseni pääsi vauhtiin ja nyt olen pääsyt niin pitkälle että olen perustanut oman yrityksen keväällä 2012.

Olen 25 vuotias, naimisissa. Asun Karperöössä Vaasan ulkopuolella. Opiskelen tällä hetkellä yrittäjyyttä ja johtamista Svenska Handelshögskolanissa Vaasassa. Tämän yrityksen kautta minulla on mahdollisuus yhdistää yrittäjyysopiskeluni sekä intohimoni valokuvaukseen. Unelmani on että voin joku päivä tehdä täysipäiväistä työtä yrityksessäni ja samalla tehdä sitä mitä minä rakastan – valokuvausta.

Kolmen vuoden ajan olen nyt toiminut valokuvaajana Svenska klubbenissa Vaasassa. Siellä olen saanut kunnian valokuvata presidentti Martti Ahtisaarta, Paavo Lipposta, Anna-Maja Henrikssonia y.m. Linkin kautta pääset Svenska Klubbenin kuvagalleriaan.

Tartun mielellään kaikenlaisiin uusin kuvaustehtäviin, mutta kaikein mieluiten kuvaan muotokuvia. Minusta jokainen ihminen on kaunis, ja sen haluan kuvieni kautta välittää.

Vuosi 2011 meni minulla täysin hääsuunnitteluun, jolloin löysin markkinaraon häätavaroiden vuokrauksessa Vaasan seudulla. Oli todella vaikea loytää häätarvikkeita, joita etsin. Koska olen luova ja näppärä päätin sitten itse teettää ja ommella tuolinpäällisiä ja kaikkea muuta mitä häihini tarvitisin. Haluan nyt auttaa muita tulevia morsiamia hääsuunnittelussa ja annan kaikki häätavarani vuokralle tämän yrityksen kautta.

Tässä minä ja yritykseni lyhyesti. Ota mielellään yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä!

Back To Top