skip to Main Content

Hon är här!

Det känns lite svårt för mig att överhuvudtaget formulera någon text här just nu. Vad ska jag liksom skriva? Det finns inte riktigt ord som ens kan beskriva den senaste månaden i våra liv. Helt klart den bästa någonsin. För lite över en månad sedan föddes nämligen vår lilla, underbara, fina dotter. Lite över en månad har vi nu alltså hunnit vara en familj på tre personer (+ hund!) och därmed njutit i den härliga babybubblan i över en månad. Men nu kanske jag liksom hinner, orkar och framförallt vill skriva inlägg igen. Jag har ju så många bilder på vår skatt, så det är bra att jag börjar aktivera mig lite med bildredigeringen 🙂 och så har jag ju ett konstant behov att skriva av mig lite också!

Här ovanför var hon väldigt nyfödd, mindre än en timme gammal. En halv för att vara exakt. Förlossningen kallar jag väl nog som ganska dramatisk, (förlossningsberättelse är under arbete) och vi fick därmed stanna på sjukhuset ganska ”länge”. Vår lilla prinsessa var 3100g tung och 50cm lång när hon föddes den 6.5.2018. Alldeles perfekt!

Så här satt vi, hon och jag, alla de dagarna hon tillbringande på barnintensiven. Mysigt men också tungt.

Veckorna vi hunnit vara hemma har också hittills gått bra! Jag får sova helt okej och vår lilla prinsessa verkar för det mesta ganska nöjd ändå. Vi har vågat oss ut och på en hel del, och också haft besök av många vänner redan. En första morsdag har jag ju också redan fått fira, så otroligt tacksam över det! Bilden ovan är tagen just då. En vecka gammal dam. Namnet ska jag nog också avslöja snart här också, men inte riktigt ännu.

Vi är båda mycket lyckliga över att äntligen få ha var underbara dotter hos oss. Och otroligt tacksamma över att hon mår bra, trots den något tuffa starten.

Sara.

This Post Has 4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top