skip to Main Content

TYSKLAND DAG 3 – GRILLKVÄLL MED SLÄKTEN

På lördagen hade vi bjudit in alla släktingar från Philipps mammas sida, så att det skulle få träffa både oss och förstås vår lilla tjej. Vi bjöd först på kaffe och kaka, som svärmor hade bakat, och senare på kvällen grillade vi. Jag tror att bilderna får tala för sig själva. Så mycket annat finns det liksom inte att säga, annat än att det var en trevlig eftermiddag och kväll och alltid lika roligt att släktingar får träffa lilltösen – och att hon får träffa dem!

Sara.


English summary: 

On Saturday we had invited all of Philipps relatives from his mothers side – to meet our little girl of course. We had coffee and cake in the afternoon and grilling in the evening. A very nice day, and it is always very nice to introduce our daughter to her relatives. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top