skip to Main Content

TYSKLAND DAG 4 – ZOO OCH GRILLKVÄLL (IGEN)

Vi brukar alltid göra åtminstone ett zoobesök per tysklandsresa. Åtminstone när vistelsen är lite längre. På söndagar är det mesta stängt i Tyskland – förutom djurparker, så det brukar liksom ofta vara ett riktigt passligt söndagsnöje. En promenad i djurparken i Münster. Och nu var det ju lite extrakul att promenera där med barnvagnen denna gång, även om tösen själv förstås inte såg så många djur. Jag ser väldigt mycket fram emot att ta med henne dit sedan när hon är större!

Jag är lite osäker om vi tidigare besökt djurparken denna tidpunkt på året, åtminstone var det väldigt mycket mera folk än vanligt. Vi brukar aldrig behöva köa för biljetterna alls, men nu stod vi säkert och köade i en halvtimme innan vi slapp fram till kassan. Tydligen kunde man också köpa biljetter på nätet och bara gå förbi hela kön, men det hade vi ju förstås inte gjort. Och att visa den på mobilen räckte inte (så dumt!). Men in slapp vi ändå och djurparken är så stor att människomassorna inte märktes där inne. Man slapp ändå fram och titta på alla djur hur bra som helst.

När vi kom tillbaka hem till svärmor fikade vi i trädgården. Det hade nämligen lämnat en hel del kaka från gårdagens fika. Mums!

Och på kvällen väntade ett till gäng av gäster, denna gång några grannar och släktingar. Baby trivdes länge i babygymmet som hennes farmor skaffat åt henne. Vädret var så varmt att hon bra kunde ligga i det också ute på gården. 30 grader hade vi mest varje dag i Tyskland.

Sara.


English summary:

The mandatory visit to the Münster Zoo with our bae (it was nice to finally walk around there with a pram!) + another grill evening in Germany. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top