skip to Main Content

HEJ EN ONSDAG

Nu har jag haft så många långa inlägg på raken att jag också måste komma med någonting kort! Dessutom älskar jag själv att både skriva och se tillbaka på lite vardagsinlägg ibland också.

Dagens program: baby fick sova sin lilla tupplur på förmiddagen (jag tror nästan att vi har börjat lyckas med detta nu!) och på eftermiddagen har vi varit en sväng till Malax för att hälsa på småkusinerna. Alltid trevligt att kaffa lite och prata lite. Och nu på kvällen har vi babysim. Fullspäckad dag med andra ord. Men en trevlig sådan. Gårdagen var helt ledig så det gör också gott med lite omväxling.

Jag vet att jag redan för en månad sedan skrev att jag skulle blogga om dopet som vi hade somras. Det kom lite saker emellan, men NU är det på riktigt fem före publiceringsredo. Ska bara läsa igenom inlägget en gång till. Tänkte alltså publicera det imorgon! Lovar. (Även om jag ska sluta lova inlägg, hehe).

Sara.


English summary:

Trying to write a short blog today, because I have had so many so long posts in a row. Today we went to Malax to my cousin for a coffee and tonight we have baby swimming again. I will also post the baptism post tomorrow, it is almost done! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top