skip to Main Content

HEMMA SJUK

Happy Wednesday! Själv har jag gått och blivit sjuk. Blev megaförkyld i måndags och det håller i sig. Så vi chillar mest här hemma. Det är supersynd, för vi hade haft mamma-barngruppsträff idag, men jag orkar inte, och skulle förstås inte heller riskera att göra en massa bebisar sjuka. Lillis håller sig dock frisk ännu. Vi ska hoppas hon inte blir smittad!

Jag var också sjuk en vända när hon bara var 3-4 veckor gammal, men då fick hon i alla fall inga symptom alls. Kanske amningen skyddar lite? Vem vet. Håller i alla fall tummarna för att hon inte behöver genomlida denna flunssa.

Vi missar väl också kvällens babysim. Eller åtminstone missar jag det! Kanske Lillis och pappa vill ha lite tumistid på babysimmet.

Så mycket annat nytt har jag väl inte att komma med. Har mest hängt här hemma igår och idag. Min gamla favoritserie (Chesapeake Shores) är tillbaka med nya avsnitt på Netflix märkte jag igår, så det passar ju bra att jag kan ligga och binge watcha den nu när man inte orkar med annat. Kollade hela säsong 1 och 2 förra hösten när jag låg hemma sjuk så det känns nästan lite nostalgiskt. Tur att Lillis ännu är så pass omobil att vi kan chilla tillsammans på soffan hela dagen, hehe. Fast nu sover hon tupplur! Hade gärna själv legat ute på terrassen i en vagn, inbäddad så gosigt, men soffan går väl helt bra det också.

Cheseapeak Shores får mig förresten att längta tillbaka till USA och speciellt till Carmel-by-the-Sea! Även om jag nog googlade mig till att serien är filmad på Vancouver Island i Canada. Men den lilla staden påminner mig ändå mycket om Carmel. Vill tillbaka dit! Har förresten några USA-inlägg på kommande till bloggen. Jag är nästan klar med vår dag i Yosemite.

Sara.


English summary: 

I have come down with the flu. Not very nice. But I have been binge watching Cheseapeak Shores on Netflix. Quite nice activity anyway. It’s just a pity that I miss both the mommy-kid group meeting and baby swimming today 🙁 

This Post Has 2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top