skip to Main Content

Lias önskelista

Julen börjar ju närma sig och jag har börjat få många frågor om vad Lia skulle behöva till julklapp! Och några saker har jag väl lyckats skrapa ihop här ovan 😛 Vissa av sakerna är dock inte väl stora för vår nuvarande lägenhet, men önska kan man ju alltid!

På listan finns: 1. Små söta klädhängare, Nordic Pearl, Jollyroom. 2. Klädstång, Kids Concept, Jollyroom. 3. Träklossar, Kids Concept, Jollyroom. 4. Lektält, Alice & Fox Jollyroom. 5. Lightbox, Raskauskeiju. 6. Vägglamppa (Ballong), Lilou Lilou, Jollyroom. 7. Lunchlåda, Design Letters, Jollyroom. 8. Babypulka, Stiga, Jollyroom. 9. Porsche Gåbil, Jollyroom. 10. L-lampa, Alice & Fox, Jollyroom. 11. Bultbräda, Kids Concept, Jollyroom. 12. Lekkök, Stoy, Babyshop. 13. Pyjamas, Livly. 14. Barnböcker, adlibris. 15. Låda med klossar, Stoy, Babyshop. 16. Gunghäst, Petit Puk, Raskauskeiju. 17. Pekboken för lite finare barn, The Tiny Universe, Babyshop. 18. Ryggsäck, Livly. 19. Klädpåsar, Elodie Details, Raskauskeiju. 20. Stapelleksak, Djeco, Babyshop. 21. Säng, Sebra, Jollyroom. 22. Bokhylla, Alice & Fox, Jollyroom. 23. Pussel, Sebra, Babyshop. 24. Gåvagn, Brio, Jollyroom

Det enda i klädväg på listan är en pyjamas (Storlek 74 och uppåt!). Annars har vi nog vädligt mycket kläder, så det behövs verkligen inte. Är man ändå hugad på det så gillar vi ju nästan vad som helst från Myrfolk, Metsola, Gugguu, Kaiko Clothing, Zara, Lively, Petit Bateau. Hemstickade saker älskar vi också! Men på riktigt, Lia har jättemycket kläder redan och inte alls så mycket leksaker. Jag länkade inte till några speciella böcker, utan här duger nog allt! Det enda svenska barnböcker vi har är två Alfons-böcker: God natt Alfons Åberg och Alfons leker. Börjar bli liiiite tråkigt att läsa dem varje kväll.

Det vi behöver mest är ändå sängen. Den kommer vi att behöver köpa väldigt snart oavsett. Hon sover ju ännu i sin bedside crib, men snart börjar hon nog krypa ur den och då behöver vi ju redan ha en ny säng åt henne. Och jag tror nog inte heller att det blir sängen i kollaget, utan någon billigare version. Presentkort till Lastentarvike skulle t.ex. vara en jättebra julklapp med tanke på sängen 😀

Själv önskar jag mig ingenting annat än en fridfull jul med familjen (och kanske också ett presentkort till Finnair/Arinkomatkat! 😛 ).

Sara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top