skip to Main Content

December genom mobilen

Oj, vad dagarna plötsligt har rusat iväg och redan en vecka av januari har gått. Lia hann ju också bli hela 8 månader igår. December gick också väldigt snabbt. Svärmor kom till Finland dagen innan Lucia och åkte hem i mellandagarna, och när hon är här brukar vi ha ganska mycket program. Vi var till Åbo Akademi på luciafirande, lussade för min mommo, handlade julklappar, gick på café och restaurang. Strampens jullunch smakade vi också på (mums!). Och en massa annat!

Annat som vi hann med i december är: ett 30-årskalas; testade CrossFit för första gången som var sjukt kul men hade världens värsta träningsvärk i 3 dagar efteråt, Lia hade sin första lilla flunssa, snön kom, träffade vänner jag inte sett på länge, jag blev bjuden på självständighetsdagsbrunch hos en vän. Vi har både badat och babysimmat. Och sådär allmänt bara njutit av tillvaron.

Det var väldigt roligt och mysigt med Lias först jul och julen överhuvudtaget. Men nu tycker jag också att det är skönt att den är över. Jag vill snabbt städa bort julen och köpa tulpaner och hoppas på finare väder och solen och ljuset!

Sara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top