skip to Main Content

Lunch @ Sandro

Ni kanske förstod att vi återvänt hem till Vasa nu, då det har varit så tyst på bloggen. Även om vi redan varit hemma i en vecka har jag ännu inte ens hunnit packa upp alla saker och resväskan. Förstår inte riktigt hur det ens är möjligt, men det finns ju alltid så mycket att göra när man är hemma. Det var nog verkligen skönt med en vecka av miljöombyte så att man inte ens kan se på kaoset hemma. Vi har en fas nu när jag måste dammsuga varje dag. För vår lilla tös skulle annars äta upp varje sten och dammkorn som ligger på golvet. Damm och smulor bryr jag mig inte så mycket om, men stenar vill jag ju ogärna att hon äter…

Tillbaka till Helsingfors ändå. En dag träffade vi min vän J över en lunch. Jag hade länge velat testa Sandro, så jag var verkligen inte sen att haka på det förslaget. Maten var verkligen supergod, och eftersom vi var ute i god tid så var det lätt att hitta plats för barnstol och vagn och hela rumban. Utsikten var också helt nice från Kamppis 5 våningen. Glömde dock att ta en bild, men ni får tro mig! Maten påminde lite grann om Selma’s i Vasa. Inte helt samma, men riktningen åtminstone. Så gott. Älskar hummus och liknande röror.

Håller på att fila på Lias 9 månaders-inlägg, men det har tagit lite längre än beräknat att få det skrivet. Tiden vid datorn är liksom ganska begränsad just nu. Men tids nog kommer det väl också!

Trevlig helg på er!

Sara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top