skip to Main Content

För ett år sedan

Dessa bilder är tagna för precis ett år sedan idag. Samtidigt som det känns som igår, känns det också som en evighet sedan. Under samma fotosession åkte vi också ut till Kosköskogen för att ta några bilder utomhus och de bilderna visade jag på bloggen redan i höstas: de hittas här. Bilderna är tagna i vecka 39+2 och bara en vecka och en dag senare var Lia alltså född.

Det känns lite speciellt att vara gravid igen när jag mer och mer börjar tänka tillbaka på hur det kändes för precis ett år sedan. Jag började bli nervös men var ändå mentalt väldigt redo och faktiskt ganska lugn.

Det känns lite knäppt att jag nästan känner mig så här stor redan. Mini ska förhoppningsvis ännu växa till sig i cirka 15 veckor till. I mitt stilla sinne börjar jag alltså undra sådär smått hur stor magen egentligen kommer att bli denna gång :D :P

Jag har ännu inte bestämt mig för hur det blir med gravidfotografering denna gång. Eller en fotografering vill jag absolut göra, men frågan är om jag ska regissera den själv med hjälp av Philipp eller om jag ska kontakta någon annan. Fördelen med någon annan är att jag själv slipper redigera och inte behöver vänta ett år innan bilderna blir klara, hehe :D Men å andra sidan skulle jag känna mig lite nervös inför att ta gravidbilder med någon annan. Vi får se hur det blir!

Inte heller denna gång har jag hunnit eller orkat ta några ”veckobilder” på magen, men jag har åtminstone försökt vara lite mer aktiv än förra gången och faktiskt emellanåt ta bilder på ganska samma ställe i ungefär samma kläder. Håller alltså på att jobba på ett dylikt kollage. Tittar man förresten på det där kollaget så tycker jag snarare jag nog redan befinner mig i vecka 32-34 någonstans, även om jag nu alltså på riktigt bara är i vecka 25 ännu :D

Sara.

This Post Has 2 Comments

  1. Vad spännande! 🙂 Jag tog inte så många bilder av magen, vilket jag nu ångrar i efterhand. Har några mer ”stilade” bilder som jag ställde upp och tog i vardagsrummet med stativ och självutlösare. Kände inte för att anlita någon för gravidfotografering.

    1. Har lite samma feelis, att jag ångrade sen i efterhand att jag inte tog så många bilder. Men har försökt bättre mig till denna gång 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top