skip to Main Content

Ettårsfotografering

I mitten på maj hade vi bokat in en ettårsfotografering för L tillsammans med Rebecka. Henne hade vi ju också bokat till dopet förra sommaren, så det kändes fint med samma fotograf. Jag tycker också att det är så mycket skönare att fotografera tillsammans med någon som man redan ”känner” och dessutom är Rebecka så trevlig och behaglig och jag vet ju att hon tar så fina bilder!

En torsdagkväll i maj träffades vi alltså vid Bragegården för ettårsfotograferingen. Några familjebilder tog vi också samtidigt!

Bilden här ovan är kaaaanske min favorit!

Vi fick så många fina bilder från fotograferingen, att det verkligen var sjukt svårt att välja ut mina favoriter för detta inlägg. Det fanns så många fina! Men jag sparade faktiskt några favoriter till ”ettårsinlägget” som jag också håller på att skriva just nu.

Här ovan ett litet exempel på hur det såg ut ganska många gånger under fotograferingen. Ätande av stenar och annat skräp 😛 Älskar att Rebecka fick med allt sådant här på bilderna också 😀 Och annars också så fångade hon känslan så bra!

Jag måste verkligen ta mig i kragen och framkalla några av dessa bilder som vi kan ha framme i fotoramar. Men hur jag bara ska kunna bestämma mig för några stycken kommer ju att bli aningen utmanande.

Lillis hade bara sovit en kort stund denna dag (förstås!), och även om jag kom tidigare till  Bragegården så att jag ännu hann gå en 45 minuters promenad så somnade hon icke (förstås!). Men åtminstone fick hon väl vila lite att hon orkade med fotograferingen. Och det gick faktiskt riktigt bra!

Bilden ovan är också en av mina absoluta favoriter!

I början var det bara jag och Lia, men efter att Philipp hade jobbat klart för dagen så joinade han oss en stund.

Älskar minen här ovan! Jag tror att hon såg en hund och blev helt till sig.

Puss mamma! 

Ni vet förstås redan att foton är superviktiga för mig. Och dessa bilder är liksom på en helt annan nivå. Är så tacksam att vi hade möjligthet att föreviga vår älskade lilla ettåring och dessutom också ta några familjebilder.

Bilden ovan är också bara för härlig! Älskar också det faktum att vi ju hade vår bröllopsfest i byggnaden bakom för 8 somrar sedan.

Jag hade bara tänkt publicera bilderna och inte skriva så mycket text till dem. Men tydligen hade jag ändå en hel del på hjärtat.

Sara.

This Post Has 2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top