skip to Main Content

En vecka som gräsänka

Jag är ganska lättad över att det äntligen är fredag! Jag har nämligen varit gräsänka hela veckan medan Philipp har varit på arbetsresa från måndag till fredag. Man kan alltså lugnt konstatera att jag är ganska slut just nu. Vi har försökt ha mycket program om dagarna, det behövs så att vi inte bara sitter hemma från tidig morgon till sen kväll. Då går tiden lite snabbare trots att det förstås också är ganska tungt att ha mycket program för mig just nu. Det är egentligen endast idag som vi inte har något annat program. Vi har haft många träffar med vänner och för övrigt också gått många, långa promenader och lekt mycket ute på gården. Skönt att det åtminstone har varit ganska fint väder hela veckan!

Jag har hunnit blivit lätt beroende av rabarberpaj denna vecka. Fick en hel påse rabarber av min mamma och har redan bakat två pajer. Så gott med ljummen rabarberpaj och glass. Mums! Hade ingen bild på den nu men ändå väldigt, väldigt god! Rabarberpaj hör liksom juni till. Jag minns att jag bakade samma paj med samma recept förra juni också. Jag frös förstås ner en hel del paj i veckan och tror bestämt jag ska koka mig en kopp kaffe och värma upp lite paj när jag skrivit klart detta inlägg.

Jag hade ju förresten ultraljudet i onsdags, allt såg bra ut med mini och nu har vi inget besök förrän om 5 veckor! Just eftersom allt såg så bra ut. Mini växer helt på mittkurvan och mitt blodsocker har varit riktigt bra nu i en månad. Har bara haft 2 förhöjda värden på en hel månad och inte behövt höja insulinet en endaste gång sedan det senaste sjukhusbesöket. Skönt så!

Sara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top