skip to Main Content

En sommarlista

Det är sällan jag fyller i dylika listor, även om jag kan tycka att det är roligt att läsa dem samt själva titta tillbaka på dem! Denna hittade jag inne hos Finachristina, som i sin tur hade hittat den hos Underbara Clara. Känner alltså för lite mera sommarfeelis här på bloggen just nu!

Mina planer för sommaren: Jag har egentligen inga planer inför sommaren, alls. Vi har funderat åka iväg på en kort weekendresa inom Finland (alternativt Umeå). Vilken dag/helg är dock ännu inte fastslaget och som sagt inte platsen heller. På listan just nu finns Nådendal, Mariehamn, Ähtäri eller Umeå. Ja, och så hade jag ju förstås tänkt föda barn i slutet av sommaren också!

Bästa sommarstället: I båten / på havet / vid havet. Är med andra ord nöjd bara jag har hav eller sjö i sikte!

Favoritsommarblomman: Egentligen älskar jag liksom en sommaräng med massor av olika fina naturblommor. Svårt att bara välja en. Men annars gillar jag pioner! Också syrener och liljekonvaljer är härliga.

Här badar jag helst: På villan.

Hur länge ska du vara ledig? En sommar till av mammaledighet. Semester är det ju liksom inte att vara mammaledig, men ändå skönt att vara hemma hela sommaren!

Vad kommer du köpa inför semestern? Har som sagt inte någon semester, men det vi bör handla i sommar är en syskonvagn och en till matstol. Annars inget speciellt.

Vad ser du mest framemot? Nog är det ju ändå förlossningen, eller snarare tiden efter. Sedan när vi får vara hemma alla 4! Hoppas ännu på en fin augusti där vi får njuta av fina sommarkvällar.

Det här lyssnar jag på i sommar: Poddar och sommarprat.

Favoritsommardoft: Doften efter ett varmt sommarregn.

Hur kommer du att göra dig illa? Det hoppas jag inte att jag gör, men finns ju risk för någon solbränna eventuellt. Skall försöka undvika! Förlossningen är ju kanske inte heller helt ”smärtfri”. Men kanske det ändå inte räknas 😛

Vad oroar du dig för? Även här kanske jag måste svara förlossningen. Lite oroar jag mig också över hur jag ska orka vara höggravid ifall det blir en megavarm sommar som ifjol. Isåfall får jag väl bosätta mig i vattnet på villan, eller framför vår AC.

Den ultimata sommardagen: En tur till villan med båten, ett dopp i havet, vackert väder. Alternativt härligt ljumma sommarkvällar på vår eller någon annans terrass, i gott sällskap.

Hur kommer du minnas din semester i september? Väljer att tolka denna fråga som ”hur kommer du minnas din sommar?”: Jag hoppas att jag minns den med värme (inte bokstavlig värme, hehe). Men hoppas att vi har samlat på oss många fina sommarminnen. Familjen, villan, vänner, trädgård liksom!

Bilderna i inlägget är från en dag vid villan i början av juni.

Sara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top