skip to Main Content

En dag på villan

Här kommer en del bilder från en dag på villan för någon vecka sedan! Det var innan den egentliga värmeböljande började. Som nu också verkar ha tagit slut idag. Personligen tycker jag temperaturen gärna får ligga såhär runt 20 grader just nu. Då kan även jag vistas utomhus utan att må dåligt. Nu när det har varit som varmast (runt 30 grader) har jag trivts riktigt bra inomhus med luftvärmepumpen <3.

Jag och Lia hunnit med ett villabesök efter detta också, men nu får vi se om vi hinner med flera innan mini är här. Denna vecka borde jag nämligen få mitt igångsättningsdatum (så spännande!). Med Lia var vi till villan första gången när hon var 3 veckor gammal. Så bara allt går bra borde vi ju kanske också rimligtvis hinna med ett villabesök med mini också i höst.

Vår egen båt har dock fått stå i hamnen nu. Jag känner mig inte direkt så smidig att hoppa i och lasta ur alla saker så det har varit bekvämt att få skjuts istället.

L trivs bra på villan! Så mycket att undersöka. Så många stenar att plocka och rada upp!

Vi har också haft med vagnen alla gånger så att hon har fått sova i den. Det har också gått helt okej!

Så här långt har Philipp vågat sig i vattnet i sommar. Jag tror att jag själv har simmat kanske 3-4 gånger i sommar. Senast i måndags, och det blev väl antagligen sista gången för i sommar. Eller vi får se!

Här på bilden nedanför tänkte jag att Lia skulle få plaska lite med händerna i en bunke. Det gick ju förstås inte alls så bra utan hela flickan skulle ju i bunken! Givetvis. Hon älskar ju vatten!

Att åka moffas båt är också spännande!

Sara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top