skip to Main Content

Hon är här!

För nästan prick 4 veckor sedan (imorgon!) föddes vår lilla dotter. En liten lillasyster. 50,5 cm lång och 3300g. Så fin och perfekt på alla sätt och vis! Efter fyra veckor känns hon verkligen redan som en självklar del av familjen. Som om hon alltid funnits här. Eller egentligen har det nog känts så redan från första stund! Jag tycker att det är svårt att finna ord att skriva i detta inlägg. Och jag minns att det var lika svårt att formulera sig efter att Lia var född. Så många känslor!

Bilderna är från nyföddfotograferingen som vi hade när mini bara var 6 dagar gammal. Jag är supernöjd med bilderna! Så otroligt vackra. Tagna av Cecilia Calrén. Har publicerat några till på instagram också förra veckan. (På instagram är jag ju för övrigt lite mera aktiv just nu @saraholtkamp)

Förlossningen gick bra. Så väldigt mycket bättre än sist! En förlossningsberättelse är på G, men vågar inte alls lova när den har tänkt se dagens ljus. Den blir åtminstone inte lika lång som den förra. Kan åtminstone redan berätta att det nog blev igångsättning, men att den gick mycket snabbare och bättre än sist ändå. Och vi behövde inte spendera någon tid på Keskola. Så skönt!

Erin! Det ska hon heta. Det var ett namn vi kom på någon gång i mitten graviditeten. Det bara sa klick och så fastnade namnet. I något skede började vi faktiskt också kalla henne för det och sedan var det väl nog ganska spikat. Även om åtminstone jag ville se henne först innan vi bestämde oss helt. Och visst var det en liten Erin! <3 Världens finaste!

Jag har saknat bloggandet väldigt mycket, även om jag verkligen har noll extra tid för det. Tvåbarnchockens is real! Men jag hoppas kunna hitta någon stund för mig själv vid datorn då och då och jag antar att det blir lättare med tiden när också Erin börjar lägga sig lite tidigare. Nu är hon uppe med oss hela kvällarna och sitter fast i mitt bröst. Efter klockan 22 brukar man ibland kunna lägga ner henne en stund (alltså som nu), men för det mesta spenderas kvällen vid bröstet. Jag minns inte alls när Lia började ha en ”läggningstid”, men nog var det ju många månader åtminstone.

Som sagt är förlossningsberättelsen under arbete, jag har alltså tänkt återkomma med den när den är skriven!

För övrigt är Philipp på semester nu genast efter att pappaledigheten tog slut, ännu 2 veckor till! Så vi befinner oss nog ännu ganska mycket i vår lilla babybubbla. Men vad är nu härligare än det! <3

Sara.

This Post Has One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top