skip to Main Content

Sara Holtkamp

Så länge jag kan minnas har jag alltid tyckt om att fotografera. Efter att jag köpt min första systemkamera har intresset bara växt och växt och nu kommit så långt som att jag har startat mitt eget företag under våren 2012.

Jag har hunnit fylla 25 år, är gift och bor en bit utanför Vasa, Finland. Jag studerar entreprenörskap och företagsledning på Svenska Handelshögskolan i Vasa. Genom detta företag har jag nu tagit chansen att kombinera mina studier inom entreprenörskap och mitt stora intresse för fotografering. Jag drömmer om att jag en dag skall kunna arbeta heltid inom företaget och få göra detta som jag verkligen brinner för.

Under tre års tid har jag fotograferat för Svenska klubben i Vasa där jag bland annat har fått den stora äran att fotografera president Martti Ahtisaari, Paavo Lipponen, Anna-Maja Henriksson m.fl. Via länken kommer ni in på Svenska klubbens bildgalleri.

Jag hoppar gärna på fotouppdrag av alla möjliga olika slag, men allra helst brinner mitt hjärta för att fota människor och porträtt. Varje människa är vacker, och det vill jag förmedla med mina bilder.

Hela vintern 2011 planerade jag mitt och min mans bröllop och upptäckte då ett litet hål i marknaden vad gäller uthyrning av olika bröllopsdekorationer i vasatrakten. Ingenstans fanns det jag letade efter. Eftersom jag är händig och kreativ sydde jag själv upp t.ex. stolsöverdrag och övriga dekorationer och vill nu hjälpa andra blivande brudar att göra bröllopsplaneringen lite lättare och bjuda ut de saker för uthyrning som jag själv har tillverkat för mitt eget bröllop.

Detta är jag och mitt företag i korthet. Ta gärna kontakt om det är något du undrar över, ingen fråga är för stor eller för liten!

Back To Top